Tietoa palvelusta

Vertailelainoja.fi sivusto on ilmainen vertailusivusto, jossa esitellään luotettavia ja turvallisia lainanantajayrityksiä sekä lainanvälityspalveluita.

Vertailelainoja.fi ei ole lainanmyöntäjä, vaan ainoastaan vertailuun tarkoitettu sivusto.

Sivustoa ylläpitää pieni ryhmä rahoitusalan ammattilaisia, joilla on vahva osaaminen lainatuotteiden, kuten kulutusluottojen, pikavippien, yhdistelylainojen ja asuntolainojen vertailussa.

Sivuston tarkoitus

Vertailelainoja.fi asemoituu lainamarkkinalla puhtaasti vertailusivustoksi. Tänä päivänä Suomen lainamarkkinalla toimii kymmeniä palveluita, joiden toimintamallista voi olla vaikea ottaa selvää.

Osa lainapalveluista vain kilpailuttaa lainoja, kun taas toiset myöntävät itse lainaa.

Netissä toimivat lainasivustot voidaan karkeasti jakaa kolmeen:

  • Vertailusivustot, jotka arvostelevat kaikki mahdolliset lainapalvelut (vertailelainoja.fi on tällainen sivusto)
  • Lainanvälittäjät ja kilpailuttajat, jotka ottavat hakemuksia vastaan, mutta eivät itse myönnä lainoja (Omalaina.fi on tällainen sivusto)
  • Rahoituslaitokset ja pankit, joilla on oma lainatuote (esimerkiksi Ferratum ja Nordea)

Mielestämme on tärkeää, että markkinoilla on vertailelainoja.fi:n kaltaisia sivustoja, jotka eivät itse ota hakemuksia vastaan. Näin voidaan varmistaa se, että vertailu on puolueeton.

Sivusto on mainosrahoitteinen

Vertailelainoja.fi voi saada mainospalkkioita.

Sivuston yksi tulonlähde on mahdolliset kumppanuusmainontatulot, joita voimme saada, mikäli sivustomme käyttäjä siirtyy suosittelemaamme lainapalveluun ja tekee hyväksytyn lainahakemuksen.

Kumppanuusmainontapalkkiot eivät vaikuta suositteluihimme, eikä kukaan voi maksaa meille tietystä sijoituksesta tai tähtiluokituksesta sivustollamme.

Kumppanuusmainonta ei myöskään vaikuta lainatuotteiden hinnoitteluun, eikä käyttäjiemme mahdollisuuksiin saada lainaa.

Huomaathan, että esittelemme sivustollamme myös sellaisia pankkeja, joilta emme saa mitään mainospalkkioita.

Vertailelainoja.fi voi saada myös mainostuloja.

Kenelle palvelumme on suunnattu?

Palvelustamme on hyötyä kaikille, jotka harkitsevat lainan, kuten kulutusluoton tai asuntolainan kilpailuttamista.

Kaikki lainahakemuksia vastaanottavat yrityksen, joita esittelemme, toimivat Finanssivalvonnan ja Kuluttaja-asiamiehen valvonnan alla, joten kaikkien palvelujen takana on rekisteröitynyt ja luotettava Suomen lakia noudattava yritys.

Sivustollamme voi:

  • Verrata lainatuotteiden hintoja
  • Lukea arvosteluja rahoitusyhtiöistä ja tutustua lainanvälittäjiin
  • Saada tietoa lainoista ja lainatermeistä
  • Löytää lainan juuri sopivassa elämäntilanteeseen

Sivustoltamme ei löydy jokaista Suomessa toimivaa lainanantajaa. Emme pidä kaikkia toimijoita suosittelemisen arvoisina, joten ethän ota vertailulistauksiamme kaiken kattavina luetteloina.

Vastuuvapaus

Lainatuotteiden ehdot, kuten korko ja takaisinmaksuaika, tulee aina tarkistaa lainapalvelun sivustolta ja omasta lainatarjouksesta.

Pyrimme pitämään sivustomme tiedot aina ajan tasalla, mutta emme välttämättä aina ehdi päivittää muuttuneita tietoja samalla hetkellä, kuin ne tehdään.

Pidätämme mahdollisuuden asiasisältö- ja kirjoitusvirheisiin sivustollamme.

Emme ole vastuussa kuluttajalle mahdollisesti aiheutuneista vahingoista, joita lainan ottaminen voi aiheuttaa.

Yksi tällaisista on ylivelkaantuminen ja maksuhäiriömerkinnän saaminen.

Emme kehota ketään ottamaan lainaa jo valmiiksi ylivelkaantuneeseen talouteen, mutta emme myöskään tuomitse ketään lainanotosta.

Tosiasia on, että erilaisille lainoilla on suuri kysyntä. Haluamme olla kuluttajan apuna näyttämässä, millaisia lainatuotteita on tarjolla ja minkä yritysten kanssa kannattaa asioida.

Vastuu lainan ottamisesta on kuitenkin vain ja ainoastaan sivustomme käyttäjällä. Lainasopimus syntyy sivustomme vierailijan ja lainan myöntäneen yrityksen välille, eikä Vertailelainoja.fi sivusto ole sopimuksessa osallisena.

Kaikki sivuston sisältö, koodi, kuvat, vertailutyökalut ja tyylitys ovat Vertailelainoja.fi:n omistuksessa eikä näitä saa käyttää uudelleen.

Ota yhteyttä

Teemme mielellämme yhteistyötä erilaisten rahoitusalan toimijoiden kanssa. Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli näet mahdollisuuksia tehdä asioita yhdessä.

Saat ylläpitoon yhteyden sähköpostitse osoitteesta: info@vertailelainoja.fi